Una din cele mai mari afaceri din Bihor ar putea fi afecatata de Brexit

Furnizorul de componente pentru infrastructura telecom şi industria auto,  parte a grupului britanic Faist, lucrează in Oradea cu aproximativ 1.400 de angajaţi.  În urma investiţiilor realizate, capacitatea de producţie a fabricii a crescut in 2015 cu 30% , de la 16.500 la peste 25.000 de metri pătraţi.
„Pentru acest an avem în plan investiţii de aproximativ 10 milioane de euro. Unul dintre proiecte vizează realizarea propriei matriţerii pentru dezvoltarea produsele noastre, însă vom face investiţii şi într-o secţie de asamblare“,declara, in urma cu ceva vreme pentru ZF Transilvania, Remus Cotuţ, director general al Faist Mekatronic.
În Bihor, Faist Mekatronic este una dintre cele mai mari companii, într-un judeţ unde domină industria componentelor şi cea a încălţămintei.
Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri