Unchain Fintech Festival, pentru prima dată la Oradea

Unchain Fintech Festival, evenimentul emblematic fintech și blockchain din regiunea Europei Centrale de Est (ECE) are loc anul acesta, în perioada 13 – 14 iulie, în Cetatea Oradea! Evenimentul va aduna cei mai importanți factori din domeniul afacerilor în plăți, împrumuturi, asigurări, finanțe personale, comerț electronic, servicii bancare și domenii conexe.

Este pentru prima dată când în regiunea Europei Centrale de Est va avea loc un eveniment care să reprezinte întreaga comunitate fintech din zonă. Astfel, în luna iulie, Cetatea Oradea va deveni fortăreața fintech și blockchain a regiunii.

Unchain Fintech Festival dorește să creeze, an de an, un loc pentru ca membrii ecosistemului de fintech și blockchain să se întâlnească și să-și împărtășească obiectivele și provocările, prin încurajarea cooperării dintre instituțiile financiare și antreprenorii talentați. Evenimentul va oferi întregii regiuni din Europa Centrală de Est o platformă pentru a prezenta cele mai bune soluții oferite de companii, dintr-una dintre cele mai talentate regiuni ale lumii.

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune este co-organizator al acestui eveniment și gazdă din postura de administrator al Cetății Oradea.

Mai multe detalii :

Site: https://unchainfestival.com/

Facebook: https://www.facebook.com/UnchainFestival  

Bilete: https://unchainfestival.com/tickets/

E-mail: hello@unchainfestival.com  

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri