Unde te poți vaccina în Oradea? Lista centrelor

Șase centre de vaccinare sunt deschise în Oradea pentru efectuarea unui număr cât mai mare de vaccinări într-un timp scurt și în condiții de siguranță sanitară.

Viceprimarul Arina Moș a efectuat o vizită de lucru la centrele de vaccinare din oraș și a stat de vorbă cu personalul medical, dar și cu cetățenii, pentru a facilita accesul persoanelor care urmează să se vaccineze.

„Primăria Oradea prin Direcția Logistică a asigurat toată partea logistică și de organizare necesară fiecărui centru, aceasta fiind datoria noastră ca administrație publică, astfel încât procesul de vaccinare să se desfășoare în condiții optime și de siguranță. În urma vizitei din teren am ținut cont de problemele care mi-au fost sesizate și am luat măsuri pentru îmbunătățirea infrastructurii necesare, astfel încât să le oferim cetățenilor un acces cât mai facil”, a precizat viceprimarul Arina Moș.

Începând de mâine, 9 noiembrie, intrarea în centrul de vaccinare din Orășelul Copiilor se va face pe poarta dinspre Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” și nu pe poarta dinspre supermarketul Supeco, așa cum era până acum.

Persoanele care doresc să se vaccineze în Oradea au la dispoziție centrul modular din Piața Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, centrul de la Colegiul „Traian Vuia”, Centrul de la Orășelul Copiilor, centrul mobil de la complexul comercial Auchan, unde se pot vaccina cu Pfizer și Johnson & Johnson, centrul mobil de la complexul comercial Era, unde se pot vaccina cu Pfizer și Johnson & Johnson. Toate centrele sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Un alt centru de vaccinare se află la Spitalul Pelican, unde se administrează serul de la Pfizer.

În Oradea sunt 2.700 persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar incidența de infectare este de 11,98 la mie.

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva acestui virus este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.  

Distribuie informația
Alte știri