Ungaria a atins pragul de 3,5 milioane de persoane vaccinate. Terasele pot fi redeschise incepand de sambata dimineata

Ungaria a atins pragul de 3,5 milioane de persoane vaccinate, astfel ca terasele pot fi redeschise incepand de sambata dimineata, a anuntat prim-ministrul ungar Viktor Orban, in cadrul emisiunii „Buna dimineata, Ungaria!” a postului national Radio Kossuth, conform MTI.

Premierul a subliniat ca la mijlocul saptamanii viitoare, miercuri sau joi, ar putea fi atins si pragul de 4 milioane de persoane vaccinate, ceea ce inseamna ca o gama larga de servicii va fi accesibila celor care pot dovedi cu un certificat faptul ca sunt imunizati.

Pot fi redeschise teatrele, circul, salile de fitness, patinoarele, gradinile zoologice, spa-uri si piscinele, locurile de joaca in spatiu inchis si parcurile de distractii, spatiile inchise ale hotelurilor si restaurantelor, totodata pot avea loc evenimente cu dans si muzica, respectiv evenimente sportive, a enumerat Orban, citat de MTI.

Seful guvernului de la Budapesta a subliniat ca activitatile din tara vor fi reluate treptat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri