Ungaria renunță la măști și la restricțiile de circulație pe timp de noapte

Foto: shutterstock

Ungurii au renunțat la măștile de protecție dar și la restricțiile de circulație pe timpul nopții, imediat după atingerea pragului de 5 milioane de vaccinați, adică peste 50 la sută din populație.

Anunțul a fost făcut, mai întâi pe twitter, chiar de premierul Viktor Orban, care a declarat că Ungaria a învins al treilea val al pandemiei.

Ungaria este singura ţară din Uniunea Europeană care a aprobat şi utilizat vaccinuri din Rusia şi China în cantităţi mari, înainte ca Agenţia Europeană a Medicamentului să le fi examinat sau autorizat, ceea ce i-a permis să atingă una din cele mai mari rate de vaccinare din Uniunea Europeană.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri