Ungaria restictioneaza circulatia TIR-urilor. Vezi cat dureaza interdictia

foto / arhivă

Autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Comun Artand, despre faptul că în perioada 03.06.2017, ora 23.00 (ora României) — 05.06.2017 ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei va fi restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autoritățile ungare ca urmare a faptului că în această perioadă credincioșii catolici și ortodocși celebrează Sărbătoarea Rusaliilor. In intervalul orar menționat traficul de călători și autoturisme se va desfășura în condiții normale.

În această perioadă, șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. redirecționarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la granița comună).

Distribuie informația
Alte știri