UNIC: Primarul ales de TOTI alegatorii e bihorean. La alegerile de duminica a primit 100 % din voturi

O comuna cu doar doua sate, infiintata de 12 ani a ajuns in atentia presei nationale dupa ce la alegerile locale toti alegatorii prezenti la urne l-au votat pe primarul in functie. Ce nu s-a stiut insa pana acum este ca edilul din Gotlob, judetul Timis este originar din zona Beiusului. Familia lui Gheorghe Nastor a plecat in anii ’60 din satul Lelesti, comuna Buntesti si s-a stabilit in judetul Timis.

In ultimii ani, Nastor a condus localitatea spre o prosperitate rar intalnita in localitatile mici ale tarii. Comuna cu doar 2.000 de locuitori a atras fonduri europene de 10 milioane de euro si are inclusiv un cinematograf modern, realizat cu 133 de mii de euro.

”Să lăsam faptele să vorbească și să întrebăm oamenii din comună. Am avut un consiliu local extraordinar. Bugetul total este de 38 de miliarde de lei vechi. Am atras în jur de 10 milioane de euro din fonduri europene” a explicat Gheorghe Nastor intr-o emisiune la Antena 3

La alegerile din 5 iunie, primarul PNL a fost reales de toti alegatorii. Mai mult, celelalte partide, nici macar n-au gasit contracandidati dispusi sa candideze impotriva primarului. La urne au fost prezenti 80 la suta dintre alegatori.

Ca bihoreni, aceasta stire ne incanta si ne duce , din nou, cu gandul la aceea inteleapta zicalla populara ” Omul sfinteste locul”. Gheorghe Nastor se dovedeste a fi un om pentru oameni si ce bine ar fi daca exemplul sau ar fi urmat si de alti politicieni bihoreni.

foto : opiniatimisoarei.ro

Distribuie informația
Alte știri