Unii dintre cei mai cunoscuți influenceri din România vin la Oradea pentru un meci de fotbal caritabil

Oradea va găzdui în premieră duminică, 26 mai, pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, de la ora 17:00, meciul de fotbal caritabil al celei mai mari comunități de creatori de conținut din România, organizatorul acestui eveniment fiind QWERTYKEY.

Aceștia sunt o grupare de creatori de conținut, cu inițiative de a organiza evenimente caritabile între influenceri și oameni din diverse domenii, pe mai multe stadioane din România.

Vor participa peste 40 de influenceri, însumând comunități de peste 20 milioane de urmăritori.

Cele două echipe de influenceri se vor organiza în două echipe: fanii fotbalistului Lionel Messi şi fanii fotbalistului Cristiano Ronaldo, tema evenimentului fiind „Fanii Messi vs Fanii Ronaldo”.

Printre influencerii cei mai cunoscuți se numără: Flavizzio, Adrian Elicopter de Luptă, Lectură DeLaA–LaZ, Theo Zeciu, Bogdan Techeș, Neagu Marius, 3 Chestii, David Ioan, Tudor Buţan, dar şi şi fotbalistul orădean Claudiu Keşerü și prezentatorul TV Cosmin Seleşi.

Parteneri ai evenimentului sunt Visit Oradea și FC Bihor Oradea.

Biletele la meci se mai pot cumpăra de la Restaurantul Trevino (str Vasile Alecsandri, nr. 6), la preţul de minim 25 lei.

În plus, doritorii pot cumpăra bilete și de pe site-ul iabilet.ro, unde se pot achiziționa și bilete din categoria „Meet&Greet” la preţul de 500 lei (plus comisioane), care oferă accesul în vestiare şi în zona de poze cu vedetele.

Evenimentul va fi transmis tot în online, pe platformele YouTube ClaudiuMedes și TikTok qwertykey.ro, urmând ca înregistrarea integrală să fie disponibilă și după încheierea meciului, deschisă în continuare către donații ulterioare.

Scop caritabil – susținerea micuțului Cezar, diagnosticat cu sindromul Angelman

Cauza caritabilă pentru care se vor strânge fonduri este reprezentată de cazul lui Cezar Andrei, un băiețel în vârstă de doar 4 ani.  Astfel, toți banii adunați vor fi donați familiei lui Cezar. În martie 2022, Cezar a fost diagnosticat cu sindromul Angelman, un sindrom genetic sever care afectează 1 din 20.000 de copii. Acesta se manifestă prin retard mintal, absența vorbirii, microcefalie, tulburări de mers și echilibru, convulsii și un comportament particular.

Pentru sindromul Angelman nu există tratament, însă există terapii care pot ajuta în progresul și dezvoltarea pacientului. Pentru ca Cezar să poată reduce decalajul între vârsta mentală și cea cronologică, trebuie să urmeze o serie de proceduri: terapie ocupațională, kinetoterapie, stimulare cognitivă, logopedie, limbaj alternativ, meloterapie, terapia Medek, terapia Tomatis, terapia TheraSuit, terapia Bowen, monitorizare în cadrul clinicilor Angelman din Europa.

Distribuie informația
Alte știri