Uniunea Femeilor Bihor și-a ales noua conducere. Comunicat

Noua Președintă a organizației este dipl. ing. Hajnalka Annamaria Georgies, membră a organizației din anul 2012, fostă vicepreședintă și coordonatoare a departamentului de tineret în mandatul anterior. Vicepreședintă a organizației este Dora Adel Fazekas, studentă în anul 3 la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca Facultatea de Inginerie industrială, Robotică și Managementul producției, Specializarea Robotică engleză, membră în organizație din anul 2019. Totodată s-a ales și Secretarul General, Teodora Gherdan, studentă în anul 3 la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, trezorier Societatea Studențească de Chirurgie din Romania (SSCR) – filiala din Oradea, membră din anul 2016.

În cadrul Adunării Generale, cu ocazia căreia s-a votat noua conducere, proaspăt aleasa președintă, Annamaria Georgies a ținut să aducă mulțumiri.

„Mulțumesc dnei Angela Pop pentru munca depusă, pentru încrederea acordată în noua noastră misiune și pentru susținerea în activitățile desfășurate în cadrul departamentului de tineret. De asemenea, mulțumesc dnei Miorița Săteanu (membru fondator al organizației) pentru sprijinul în preluarea frâielor organizației și pentru că în urmă cu zece ani mi-a oferit șansa să particip în diverse proiecte naționale și internaționale, dar și pentru ocazia de a mă dezvolta în plan personal.” De asemenea, a ținut să transmită misiunea noii conduceri: „Misiunea care ne revine este una dificilă, dar nu imposibilă. Ne dorim să continuăm proiectele deja implementate, dar și să aducem un aer nou, plin de vitalitate, să contribuim cu noi viziuni care se pliază pe societatea actuală.” (A.G)

Odată cu alegerea noii conduceri, încetează mandatul fostei președinte Ana Angela Pop și celorlalți membri din conducere cărora se aduc mulțumiri și recunoștințe pentru întreaga activitate desfășurată, pentru devotamentul cu care au dezvoltat organizația și, totodată, pentru susținerea și propunerea noii conduceri.

Mioriţa Săteanu rămâne în continuare Președintele Onorific al acestei organizații și va fi aproape de noi în toate activitățile pe care le vom desfășura, în special pe Departamentul Seniorilor.

Uniunea Femeilor Bihor este o organizație non-profit, membră a I.F.S- International Federation of Settlements and Neighbourhoods. Cu o prezență pe plan local de peste 25 de ani, organzația și-a axat activtatea pe spijinirea și încurajarea femeilor pentru a deveni o voce și o participare activă în societate. Grupurile țintă pornesc de la cele mai fragede vârste prin Tabăra „Ceata lui Pițigoi”, tineri prin proiecte naționale și internaționale sub egida Erasmus, dar și adulți, prin proiecte de reintegrare socială, activități familiale și, nu în ultimul rând, ajutorarea persoanelor în vârstă prin centre multifuncționale pentru vârstnici.

Alte știri