Universitarul Alexandru Athanasiu propune orădenilor o “Călătorie în centrul inimii”

Fostul senator de Bihor si europarlamentar, universitarul Alexandru Athanasiu revine la Oradea. De această dată işi va lansa cartea “Călătorie în centrul inimii”. Evenimentul are loc vineri, 5 aprilie, ora 12, la Biblioteca Universităţii din Oradea.

Ministru al Educației în perioada 2003 – 2004, cadru didactic al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, Alexandru Athanasiu se află la o apariție editorială inedită, volumele sale anterioare fiind de specialitate. “Călătorie în centrul inimii” a apărut anul trecut la Editura Niculescu.

“Această carte întruchipează o formă de exaltare a călătoriei, ce combină îndrăzneala aventurii cu sedimentarea trăirilor afective, descoperirea ideilor cu mărturisirea formelor lor de concretizare. În paginile ei sunt amalgamate păreri cu sentimente şi stări sufleteşti pe care le-au ordonat afectul şi raţiunea după o tablă de materii ce la fiecare capitol introduce cititorul în dialog cu societatea, naţiunea şi ţara românească”, se arată în descrierea făcută de Editura Niculescu.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri