”UNIVERSITATEA ALTFEL: 100 în 1”-acțiune de referință în suita evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri

Comunitatea din municipiul de pe malurile Crisului Repede este invitată la un eveniment de excepție organizat de Universitatea din Oradea. Va avea loc, sâmbătă, 21 aprilie, în intervalul orar 10- 22.

”UNIVERSITATEA ALTFEL: 100 în 1” se dorește a fi o acțiune de referință în suita evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri. Instituții de prestigiu din orașul Oradea și județul Bihor și-au unit forțele în susținerea ideii de diversitate în unitate concretizată prin derularea a 100 de activități într-o zi.

Bogăția, complexitatea, dinamismul și frumusețea activităților îi vor antrena și bucura pe toți cei care aleg să fie parte din evenimentul care se desfășoară în 7 puncte cheie ale orașului: Universitatea din Oradea, Biblioteca Județeană ”Gh. Șincai”, Bazinul Olimpic, Parcul I.C. Brătianu, faleza și cursul Crișului Repede, Cetatea Oradea, puncte turistice din Oradea.

Pentru a afla detalii despre partenerii și programul evenimentului și pentru înscrieri, vă rugăm accesați: https://universitateaaltfel.blogspot.ro/
și pe site: https://media.uoradea.ro/article1138–UNIVERSITATEA-ALTFEL-100-in-1

Distribuie informația
Alte știri