Universitatea din Oradea este una de renume, cu recunoaştere internaţională

Universitatea din Oradea răspunde tuturor exigenţelor pe care le implică „triunghiul cunoaşterii”: educaţia, cercetarea şi inovarea, arătând că este o universitate de renume, cu recunoaştere regională, dar şi internaţională. Afirmaţia aparţine ministrului Valentin Popa, prezent la Consiliul Naţional al Rectorilor dar şi la sărbătoarea ce marchează împlinirea a 55 de ani de învăţământ continuu a instituţiei academice din urbea de pe Crisul Repede, conform agerpres.ro.

Evenimentul se derulează in intervalul 1-3 iunie, reunind la deschidere miniştri si foşti miniştri ai educaţiei si cercetării , alături de prefectul Ioan Mihaiu, primarul Ilie Bolojan, episcopii Sofronie Drincec şi Virgil Bercea.

Universitatea din Oradea are astăzi 17.615 studenţi, din care 807 străini, 900 de cadre didactice, 102 conducători de doctorate ori 98 de programe de studii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri