Universitatea din Oradea îi așteaptă pe viitorii absolvenți la „Târgul Facultăților”

Liceeni, părinți și profesori sunt invitați să ia parte la cea de a patra ediția a „Târgului Facultăților”. Evenimentul, organizat de Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Uniunea Studenților Orădeni și Consiliul Județean al Elevilor Bihor, este dedicat, în primul rând, celor interesați să urmeze o facultate la Oradea.

„Târgul Facultăților” se va desfășura în zilele de 20 și 21 mai 2024, între orele 14:00-20:00, în Campusul central, la Biblioteca Universității din Oradea.

„Evenimentul dă viitorilor absolvenți posibilitatea de a interacționa, în mod direct, cu reprezentanții facultăților Universității din Oradea”, precizează organizatorii. În acest cadru, oaspeții „Târgului Facultăților” vor avea ocazia de a afla mai multe informații despre programele de studii oferite lor de facultățile Universității din Oradea, despre burse, precum cele Erasmus + sau stagii de studii la universități membre ale alianței europene EU GREEN etc. Vizitând „Târgul Facultăților”, elevii vor putea să ia parte la diverse workshop-uri ori sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Mai multe informații despre „Târgul Facultăților” de la Universitatea din Oradea pot fi aflate pe site-ul UO https://admitere.uoradea.ro/ro/noutati sau la Biroul Admitere.365.

Distribuie informația
Alte știri