Universitatea din Oradea, prezentă la “Târgul de Viitor” din Bistrița

Universitatea din Oradea a participat în perioada 10-11 Aprilie 2024, la “Târgul de Viitor” din Bistrița, eveniment de referință pentru tinerii dornici să își contureze o carieră profesională și să descopere oportunități educaționale de excepție. Alături de alte 24 de universități din țară, Universitatea din Oradea a adus în atenția participanților oferta programelor de studii, precum și perspectivele de dezvoltare pe care le oferă instituția.

“Târgul de Viitor” din Bistrița reprezintă un cadru propice pentru dialogul direct între viitorii studenți și reprezentanții universităților, facilitând schimbul de informații, prezentarea ofertei educaționale și informații suplimentare cu privire la programele de studii, facilitățile și oportunitățile de carieră.

Universitatea din Oradea promovează excelența academică, inovarea și implicarea socială în cadrul acestor evenimente, evidențiind programele de studii, infrastructura modernă și colaborările internaționale care îmbogățesc experiența academică a studenților.

Reprezentanții Biroului Admitere 365 au oferit informații detaliate despre programele de studii, modalitățile de admitere, facilitățile oferite studenților și perspectivele de carieră în diverse domenii.

Distribuie informația
Alte știri