Universitatea din Oradea: Vino la EduSmart, una din școlile de vară ale vacanței 2021

EduSmart este una din școlile de vară ale vacanței 2021, organizate de Universitatea din Oradea. Activitățile, derulate în perioada 26 iulie – 08 august 2021, urmăresc familiarizarea elevilor interesați de continuarea studiilor la Universitatea din Oradea cu mediul academic orădean și cu oferta educațională.

Edusmat este un program dedicat elevilor interesați de științele inginerești: Inginerie Energetică și Management Industrial, Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Inginerie Managerială și Tehnologică, Construcții sau Cadastru.

Școala de vară „EduSmart” are în program: demonstrații practice, în laboratoarele de cercetare ale Universității din Oradea, vizite la companii locale, activități sportive și recreative, consiliere și orientare în carieră, program de cunoaștere a patrimoniului cultural local, tinerii urmând să fie ghidați de cadre didactice și studenți ai facultăților implicate.

Va fi o tabără, în adevăratul sens al cuvântului, pentru că activitățile EduSmart se vor desfășura în Campusul Universității din Oradea, cu cazare în cămine, dar respectând restricțiile impuse de pandemie.

Activitățile de consiliere privind alegerea carierei și implementarea proiectelor se vor desfășura cu sprijinul Centrului de Servicii privind Cariera al Universității din Oradea.

Cursurile școlii de vară sunt finanțate integral prin Schema de Granturi pentru Universități – ROSE. Programe de vară. Proiectul se derulează pe o perioadă de trei ani și implică, din partea elevilor doar cheltuieli de transport de la domiciliu până la Oradea, toate celelalte costuri ale școlii fiind suportate prin proiect. Directorul proiectului este însuși rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău.

Înscrierile continuă pe:

http://imt.uoradea.ro/web/edusmart/

  • La Școala de Vară POLIS s-au ocupat deja jumătate din cele 50 de locuri disponibile!

Mai sunt locuri și la Școala de Vară POLIS! Dedicată celor care vor să pătrundă în tainele jurnalismului, științelor politice, relațiilor internaționale sau istoriei. În acest caz, cursurile se vor desfășura online, între 19 iulie – 1 august 2021. Ca să poată participa, toți cei înscriși vor primi o tabletă de ultimă generație! Timp de două săptămâni, elevii urmează să ia parte la ateliere, discuții, activități recreative și sesiuni de lucru, care au ca scop consilierea în carieră.

Înscrieri se mai pot face, în limita locurilor disponibile, la:

https://polis.uoradea.ro/inregistrare

Toate detaliile despre Școala de Vară POLIS pe:

https://www.polis.uoradea.ro/

Distribuie informația
Alte știri