Universitatea Oradea: Admitere la Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării

Departamentul de Relații Internaționale și Studii Europene, din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, a Universității din Oradea, organizează admitere pentru trei specializări la programul de studii de Licență și alte patru la programul de studii Master, astfel:

Licență:

–          Relații Internaționale și Studii Europene,

–          Relații Internaționale și Studii Europene, în limba engleză,

–          Studii de Securitate.

Master:

–          Dezvoltare Regională și Comunicare Instituțională în UE,

–          Evaluarea Politicilor și Programelor Europene,

–          Studii Europene în limba engleză

–          Securitate Europeană.

Criterii de admitere:

Ø  Licență – media de Bacalaureat. Pentru studiile în limba engleză se ia în considerare și media notelor din liceu la această materie, care trebuie să fie minim 8.

Ø  Master – media notelor obținute în facultate la Limba Engleză, planul de cercetare – 10%, media notelor de la Licență 90%.

„De ce noi și nu alții? Pentru că noi oferim studenților noștri condiții de lucru într-un mediu interactiv, în echipă, stagii de practică în instituții publice și companii private, întâlniri cu specialiști în domeniu, internship intensiv la companii locale și internaționale”.

Alte informații la tel: 0259.408.167 sau consiliu@riseoradea.rowww.riseoradea.rowww.facebook.ro/RISEOradea și media.uoradea.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri