Universitatea Oradea: Facultatea de Arte – expoziție eveniment – „Gala diplomelor”

Toți cei care iubesc frumosul și vor să știe, înaintea tuturor, care sunt numele artiștilor de valoare ai zile de mâine sunt invitați să admire lucrările absolvenților promoției 2021 ai Departamentului de Arte Vizuale al Facultății de Arte a Universității din Oradea. Pe simeze vor fi expuse lucrările de pictură, grafică, design și are decorative ale absolvenților programelor de licență și master ale Departamentului de Arte Vizuale al Facultății de Arte.

Vernisajul deja tradiționalei „Gale a diplomelor” va avea loc în data de 15 iunie 2021, de la ora 17:00, la Muzeul Țării Crișurilor, str. Armatei Române, nr. 1. Începând cu ora 19:00, în același generos spațiu al celei mai importante instituții muzeale bihorene, are loc o prezentare de modă, organizată în parteneriat cu agenția MModels România.

Colegii expozanților, viitorii noștri muzicieni care se pregătesc în cadrul Departamentului de Muzică al Facultății de Arte, vor susține scurte intervenții muzicale, menite să îmbogățească atmosfera evenimentului.

Distribuie informația
Alte știri