Universitatea Politehnica Timişoara: O nouă serie de cursuri gratuite de pregătire la Matematică pentru Bacalaureat

Foto: Universitatea Politehnica Timisoara/Facebook

Universitatea Politehnica din Timişoara organizează o nouă serie de cursuri gratuite de pregătire la Matematică pentru Bacalaureat şi admitere la facultate, în fiecare sâmbătă, în perioada 25 februarie – 10 iunie.

”În fiecare an, UPT a venit în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le cursuri gratuite de pregătire la Matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultăţile instituţiei, cât şi pentru pregătirea examenului de Bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potenţialilor săi studenţi, indiferent de facultatea pentru care optează şi independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanţilor la cursuri nu li se solicită niciun fel de angajament faţă de UPT”, se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Cursurile organizate prin Departamentul de Matematică al Universităţii Politehnica Timişoara se vor mai desfăşura în sistem hibrid, în perioada 25 februarie – 10 iunie, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10,00, elevii având posibilitatea să aleagă cum doresc să participe – fizic, în amfiteatrul D1, clădirea Electro, corpul D, Bd. Vasile Pârvan, nr. 2, Timişoara sau Via Zoom, accesând link-ul de înscriere https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_sO2Eia-rTB2FEffjNzetTQ

După completarea formularului, participanţii vor primi link-ul de conectare la platforma Zoom. De asemenea, lecţiile vor fi transmise şi live pe pagina https://www.facebook.com/UPTimisoara.

Accesarea platformei de comunicare audio-video Zoom se va putea realiza în fiecare sâmbătă, începând cu ora 09,45, iar accesul în amfiteatrul D1 până la ora 09,55.

Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2023 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica, pusă gratuit la dispoziţia celor interesaţi, în format electronic, la adresa: http://www.upt.ro//img/files/2022-2023/Admitere/Licenta/Culegere_Poli_Admitere2023.pdf.

Distribuie informația
Alte știri