Universitățile din străinătate anunță deschiderea sesiunii de admitere în 15 minute

În patru orașe din România responsabilii de admitere din străinătate vin să facă interviuri cu elevii români care au promovat Bacalaureatul și studenții care își doresc un program de master în străinătate. Admiterea se va face pe loc, în 15 minute, pentru licență, master și MBA.

15 univeristăți din Marea Britanie și una din Olanda sunt deschise anul acesta să primească studenți pe ultima sută de metri, adică pe cei care nu au apucat să ia o decizie legată de studiile universitare sau care vor să-și schimbe opțiunile inițiale. Ultima sesiune unde tinerii din România pot fi admiși pentru studii în străinătate cuprinde programe diverse de la IT, Business si Finante, Arte, Architectura, Film, Radio si studii pentru TV , Managementul turismului, Petrol si gaze și multe altele.

Reprezentanții celor 16 universități vor fi prezenți la București pe 11 iulie la Sheraton Hotel și își vor continua periplul la Timișoara, Cluj și Iași pe 12, 13 și 14 iulie.

La aceasta sesiune de admitere pe loc pot avea acces și tinerii care nu pot ajunge într-unul din cele patru orașe. Aceștia pot susține interviurile prin Skype, după ce au urmat aceleași proceduri de pregătire a dosarului de admitere, cu ajutorul consultanților IntegralEdu. Mai multe detalii puteți găsi pe www.worlduniversities.ro.

 

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri