UNTOLD continua campania Transilvania All Inclusive. Oradea a figurat anul trecut in platforma

Festivalul Untold a pus deja Romania pe harta mondiala a distractiei, insa acum isi doreste sa trasforme tara noastra intr-o veritabila destinatie turistica. Pentru ca zeci de mii de turisti vin anual la festival, organizatorii vor sa le ofere sansa sa cunoasca locurile frumoasa din inima tarii.

„Transilvania All Inclusive” este campania in cadrul careia tinerii beneficiaza pe baza bratarii de festival de reduceri la obiectivele turistice din Transilvania. Sunt indemnati astfel sa cunoasca indeaproape tinuturile lui Dracula.

„Toti cei care au in subordine un obiectiv turstic pot sa intre si sa inscrie gratuit obiectivul turistic in aceasta campanie. Perioada pana cand se pot face inscrierile este pana pe 1 august. Festivalierii vor putea sa viziteze aceste destinatii in perioada 5 august-10 septembrie.”

Toate obiectivele turistice care se vor inscrie in platforma vor fi promovate atat pe site-ul www.untold.com, cat si in timpul festivalului, in cadrul stand-ului Transilvania All Inclusive! Anul trecut mii de tineri veniti la Untold au vizitat obiective din Oradea precum Cetatea, Casa Darvas – La Roche, Palatul si Turnul Primariei.

Distribuie informația
Alte știri