Unul din cei mai apreciati profesori din Bihor, premiat de MOL Romania. Anita Luncan a reusit sa le insufle elevilor pasiunea pentru chimie. VIDEO

Unul dintre Premiile Mentor pentru Excelență în Educație ajunge in Bihor. Distinctia se acorda anual de catre MOL Romania unui număr de zece profesori şi antrenori, selectaţi dintre cele 274 de nominalizări primate.

Fiecare a primit un premiu în valoare de 8.000 de lei și un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de cunoscutul artist plastic Ioan Nemțoi. La evenimentul din 2016, de la Cluj-Napoca, aflat la editia a VI-a, invitata de onoare a fost Ana Blandiana, recent desemnată „Poetul European al Libertății”

Onorantul premiu ajunge si in Bihor, gratie profesorului de chimie de la Colegiul National Em Gojdu, Anita Luncan. Dascalul, care preda de mai bine de doua decenii in institutia de invatamant reprezentantiva pentru municipiul Oradea si nu numai, a reusit sa insufle elevilor pasiunea pentru chimie, multi dintre ei intorcandu-se cu medalii stralucitoare de la Olimpiadele Nationale si Internationale la care au participat.

Distribuie informația
Alte știri