Unul din cei mai carismatici politicieni bihoreni si-a dat demisia. Fostul viceprimar, Huszar Istvan, va conduce filiala din Budapesta a unui holding german

Presedintele organizatiei municipale si liderul de grup al consilierilor UDMR si-a inantat demisia din aceste doua functii. Huszar Isvan a ales cariera profesionala si, incepand de marti, 6 iunie, este manager pe organizare si administrare a unui mare holding german de instalatii.

Huszar isi va prelua biroul din Budapesta dar va raspunde si de subsidiarele companiei din Ungaria, Romania, Slovacia, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Macedonia si Croatia.

Huszar Istvan a activat ca si ales local al UDMR in CLO din anul 2004 si timp de un an si 3 luni a fost viceprimar al municipiului Oradea, perioada in care s-a focusat pe probleme de educatie, sport, cultura si recreatie, atat de necesare pentru dezvoltarea unei comunitati. Locul lui Huszar din Consiliul Local va fi preluat de o alta persoana de pe lista din 2016, in timp ce pentru pozitia de sef de organizatie municipala, UDMR-ul va organiza alegeri.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri