Unul din cei mai cunoscuti medici bihoreni, refuzat de liberali in Biroul Permanent. Carmen Pantis e singurul candidat respins

pantisProfesionalismul nu prea conteaza in politica locala. Un exemplu este doctorul, Carmen Pantiș, unul dintre cei mai buni coordonatori de transplant din România.

Intrata, in politica pe listele PDL in randul alesilor judeteni, in mandatul 2012-2016, Carmen Pantis a candidat la conferinţa judeţeană a liberalilor, de miercuri 26 aprilie, pentru un loc in Biroul Permenent Judetean. Dintre cei 16 pretendenti, a fost singura respinsa in urma votului.

Cei 15 membri aleși în BPJ sunt :Balaj Iulian, Bodea Nicolae Dan, Buhaş Sorin, Câmpan Ioan, Foncea Dacian, Lazăr Ionuţ, Mlendea Petru, Neniu Constantin, Petroi Adrian, Porge Florin, Şchiop Ancuţa, Suciu Teodor, Timar Iulius, Toda Silviu și Toderici Mihai.

Filiala judeteana va fi condusa de Ilie Bolojan care a a obţinut 586 de voturi, in timp ce contracandidata sa, Lucia Varga a strans doar 149, iar 11 voturi au fost nule.

foto: tolo.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri