Unul din cei mai longevivi poloiști orădeni se retrage din activitate

foto: csmoradea.ro

Ramiro Georgescu a decis să-și încheie activitatea de jucător profesionist. În vârstă de 39 ani, sportivul născut și format la Oradea pune capăt unei îndelungate activități în poloul pe apă, anunță clubul CSM Oradea.

Ramiro și-a început activitatea alături de CS Crișul Oradea, după care s-a alăturat lui CSM Oradea. El a devenit multiplu campion al României alături de Clubul Sportiv Municipal Oradea, unde a evoluat până în anul 2008.

Georgescu a avut experiențe în Italia, la Firenze, respectiv Ungaria, la Ferencsvaros și Szolnok, pentru ca în vara anului 2013 să se întoarcă la CSM Oradea, alături de care a câștigat noi campionate naționale și a înregistrat mai multe campanii de mare succes pe plan internațional, incluzând calificarea într-o competiție continentală de club. Pe parcursul ultimilor ani a fost unul dintre liderii vestiarului și un căpitan de echipă respectat.

Născut pe 27 Noiembrie 1982, la Oradea, înalt de 1.93 metri, Georgescu a participat la Jocurile Olimpice de vară din 2012, desfășurate la Londra. El este unul dintre cei longevivi jucători din istoria echipei de polo CSM Oradea, fiind totodată un sportiv fidel clubului și orașului pe care le-a reprezentat cu mândrie atât timp.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi mulțumește pe această cale pentru contribuția avută de-a lungul numeroșilor ani de colaborare și îl felicită pe unul dintre cei mai longevivi și de succes sportivi născuți, formați și consacrați la Oradea pentru o carieră sportivă de excepție. Totodată, îi dorim lui Ramiro la fel de multe împliniri și succese în afara bazinului precum cele obținute în apă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri