Unul dintre brandurile Romaniei a ajuns in Bihor

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, isi deschide portile la Oradea.
Magazinul din urbea de pe Crisul Repede e al 44-lea la nivel national si e situat pe Calea Aradului nr. 87A.
imageOrădenii vor putea găsi pe rafturi materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule electrice, accesorii şi produse pentru grădină.
Printre serviciile auxiliare puse la dispoziţia clienţilor din Oradea se numără, la fel ca în celelalte magazine din reţea: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse.
În plus, orădenii care preferă să facă online cumpărăturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicaţiei de mobil, de unde îşi pot comanda produsele dorite pentru casă şi grădină, iar acestea le vor fi livrate acasă.
Investitia de la Oradea, cu capital 100% romanesc, se ridica la circa 14 milioane de euro şi a creat peste 200 de locuri de muncă.
Prezent la inaugurare, primarul Ilie Bolojan s-a declarat extrem de incantat de faptul ca aceasta afacere pornita de la 0 este unul din brandurile tarii.

Distribuie informația
Alte știri