Unul dintre cei mai reputaţi neurologi din România a fost răpus de COVID-19

Foto: formaremedicala.ro

Şeful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, prof.dr. Ovidiu Băjenaru, a murit joi, la Institutul „Matei Balş” din Capitală, unde era internat de o săptămână, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Prof. dr. Ovidiu Băjenaru avea 63 de ani. Era unul dintre cei mai reputaţi neurologi din România si opersonalitate marcanta la nivel internationa . A publicat peste 400 de lucrări ştiinţifice în domeniul medical. 

Medicul a fost decorat în anul 2019 de către preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de cavaler.

“Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti transmite sincere condoleante pentru pierderea unui mare profesor al medicinei romanesti, prof. dr. Ovidiu Bajenaru. Gandurile noastre merg catre cei apropiati de profesorul Ovidiu Bajenaru. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru a reprezentat o personalitate desavarsita in medicina romaneasca, un profesor excelent de neurologie, un medic profesionist pentru pacienti si un dascal apreciat de studentii sai”, se arata in mesajul semnat de prof. dr. Catalina Poiana, in numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Bucuresti.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri