UPDATE/ Surpare de pământ peste două persoane, pe o stradă din Oradea/ Una dintre victime a fost extrasă de către pompieri. Al doilea muncitor nu am mai putut fi salvat

Două persoane au fost surprinse, vineri, de o surpare de pământ, pe strada Marin Preda din Oradea. Potrivit primelor informații transmise de ISU Crișana, o persoană e conștientă și vizibilă parțial, una e inconștientă.

La fața locului acționează 16 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea, două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ

UPDATE: Una dintre victime a fost extrasă de către pompieri. Victima evacuată este conștientă. Echipajele medicale îi acordă îngrijirile necesare la fața locului, urmând a fi transportată la UPU Oradea.

În jurul orei 14.10, victima extrasă a fost transportată la spital.

Ora 15.20: Pompierii militari acționează în continuare pentru evacuarea celei de-a doua victime. Misiunea, condusă în teren de prim-adjunctul inspectorului șef, colonel Csilik Alexandru Adrian, este una dificilă, întrucât șanțul este îngust (cca. 50 cm)- pompierii fiind nevoiți să intervină cu echipamente și unelte de mici dimensiuni – și adânc, astfel că echipajele de pompieri acționează și pt. consolidarea acestuia.

15.30: Echipajul de pompieri care încadrează autospeciala CBRN a fost mobilizat la fața locului deoarece, în urma prăbușirii malului de pământ, un branșament de gaze s-a rupt, existând scăpări de gaze. Concomitent cu mobilizarea echipajelor de pompieri, dispeceratul ISU BH a contactat din primele momente, reprezentanții furnizorului de gaze, care s-au prezentat la fața locului și au remediat avaria.

15.40: Pompierii au evacuat și cea de-a doua victimă la ora 15.35.Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul SMURD declarând decesul acestuia.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri