Urgent!!! Minora disparuta din Curtuiseni. Comunicat IPJ Bihor

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

         BĂLAJ FLORENTINA MIHAELA, de 14 ani, din localitatea Vășad, comuna Curtuișeni, județul Bihor, a plecat de acasă la 25 aprilie 2018 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 40 kg., faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr negru, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la data dispariției.

 Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri