Urmarire ca-n filme in zona Salonta. Un tanar fara permis a tamponat o masina de Politie care il urmarea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea bihoreană Talpoș, în timp ce conducea, fara permis un autoturism a refuzat sa opreasca, azi noapte, pe o strada din Salonta, la semnalul politistilor și și-a continuat deplasarea pe D.N. 79, înspre Cefa.

Pentru oprirea acestuia, polițiștii salontani au solicitat sprijinul polițiștilor Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa, care s-au deplasat cu operativitate pe D.N. 79, în localitatea Inand, unde au efectuat un microfiltru. La vederea filtrului, soferul a întors autoturismul înspre Salonta și, în afara localității Inand, pentru a evita autospeciala Poliției Municipiului Salonta, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a efectuat un viraj înspre stânga, intrând însă în coliziune frontală cu autospeciala de poliție.

În urma accidentului rutier, atât polițistul care conducea autospeciala, un bărbat de 28 de ani, din Salonta, cât și colegul său, un alt polițist salontan de 42 de ani, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora nu s-a impus internarea în spital. De asemenea, autospeciala de poliție a suferit diverse avarii.

Tânărul a fost condus la sediul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor în vederea audierii, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri