Urmărit internațional, căutat de autorităţile franceze pentru aderare la grup infracțional organizat și tâlhărie, încarcerat de poliţiştii bihoreni

Marți, 25 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au preluat din P.T.F. Borș un bărbat de 39 de ani, din localitatea Drăgănești, județul Olt, urmărit internațional.

Autoritățile judiciare franceze au emis pe numele bărbatului de 39 de ani un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea, pe teritoriul Franței, a infracțiunilor de aderare la grup infracțional organizat și tâlhărie.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe cel în cauză unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar miercuri, 26 octombrie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Franța.

Distribuie informația
Alte știri