Urmărit internațional, căutat de autorităţile franceze pentru omor, depistat de poliţiştii din Salonta

Vineri, 23 aprilie a.c., la ora 09.00, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, urmărit internaţional.

Autoritățile franceze au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de omor, pe teritoriul Franței.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe aceasta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar vineri, 23 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie. Magistrații Curții de Apel Oradea au emis pe numele acestuia un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, bărbatul urmând să fie predat autorităților franceze.

Distribuie informația
Alte știri