Urmărit internațional, căutat de autorităţile germane pentru fraudă, depistat de poliţiştii bihoreni

Luni, 31 mai a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile germane au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de fraudă, pe teritoriul Germaniei.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe aceasta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar marți, 1 iunie a.c., a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie. Magistrații Curții de Apel Oradea au emis pe numele acestuia un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, bărbatul urmând să fie predat autorităților germane.

Distribuie informația
Alte știri