Urmărit internațional din Oradea, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii bihoreni

Marți, 6 decembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile judiciare austriece au emis pe numele bărbatului de 41 de ani un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea, pe teritoriul Austriei, a unor infracțiuni contra patrimoniului, prin nesocotirea încrederii și a unor infracțiuni de fals.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe cel în cauză unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar miercuri, 7 decembrie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Austria.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Distribuie informația
Alte știri