Urmărit internațional pentru abuz sexual și trafic de minori, depistat de polițiștii bihoreni

Foto: ilustrativ

Marți, 13 aprilie a.c., pe raza localității bihorene Palota, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Sântandrei și Postul de Poliție Toboliu au depistat un bărbat de 32 de ani, din localitatea Tria, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile ungare au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de  săvârșirea unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori, pe teritoriul Ungariei.

Cel în cauză a fost prezentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, iar procurorul a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Miercuri, 14 aprilie a.c., acesta va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, în vederea arestării provizorii, pentru predarea către autoritățile ungare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri