„Urme în timp”: Studenții de la Arte continuă seria expozițiilor de la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea

Expoziția „Urme în timp”, a studenților de la programele de studiu Arte Plastice – pictură și grafică, ale Departamentului Arte Vizuale, al Facultății de Arte, Universitatea din Oradea, își onorează tradiția.

Vernisajul noii expoziții, coordonată de lect. univ. dr. Titiana Marcu, va avea loc miercuri, 12 iulie 2023, de la orele 18.00, la Palatul Episcopal Greco-Catolic Oradea. Studenții celor două programe de studiu prezintă o suită de lucrări realizate în tehnica picturii pe pânză, cât și tehnici grafice, ce scot în evidență importanța istorică și arhitecturală a Palatului Episcopal.

„Este unul din evenimentele artistice universitare importante, ce are drept scop promovarea clădirii istorice a Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea”, spune conf. univ. dr. Teofil Știop, directorul departamentului Arte Vizuale.

„Acest eveniment expozițional, organizat de Facultatea de Arte, Departamentul Arte Vizuale, în colaborare cu Episcopia Greco-Catolică Oradea, aduce învățământul artistic în atenția opiniei publice orădene, dând astfel un plus de vizibilitate viitorilor artiști plastici”, adaugă lect. univ. dr. Titiana Marcu.

Organizatorii precizează că seara vernisării expoziției coincide cu unicul moment în care aceasta poate fi vizitată, însă accesul tuturor iubitorilor de artă este gratuit.

Distribuie informația
Alte știri