Urmeaza o perioada grea pentru oradenii care circula cu tramvaiul. Ce modificari face OTL

Începând de Duminică, 17 Iulie 2016 circulaţia cu tramvaie pe liniile 1R şi 1 N se suspendă având în vedere demararea lucrărilor la pasajul subteran care va lega parcarea subterană de Piaţa Rogerius. In locul lor călătorii pot utiliza autobuzele care vor circula pe linia T1, pe traseul B-dul Dacia (cu staţii pe str.Spartacus, Sf.Apostol Andrei, la Dacia Zig-Zag, Pod CFR) – Drum Uzinal Calea Borşului (cu staţii la: CAS, Master, Sogema, Electrocentrale, Parc Industrial, Alumina, Sinteza). La întoarcere autobuzele vor opri în staţiile Alumina,Parc Industrial, Electrocentrale,Sogema, Master,Kaufland continuându-şi traseul pe B-dul Dacia cu staţii la Zig-Zag, Sf.Apostol Andrei, intersecţie B-dul Dacia cu B-dul Decebal, Spartacus.
Pe tronsonul Olosig – Cofetăria Pigalle va circula tramvaiul pendular (cu dublă comandă).

Începând cu aceeaşi dată, linia 19 nu va mai traversa str.Corneliu Coposu fiind deviată pe B-dul Dacia.
În cazul în care lucrările de asfaltare a căii de rulare de pe str. Independenţei se vor amâna pentru Duminică, 17 Iulie, suspendarea circulaţiei pe liniile 1R şi 1 N şi devierea liniei 19 se va face începând de Luni, 18 Iulie 2016.

Pe de alta parte, sâmbătă, 16 Iulie 2016, începând cu ora 8.00, circulaţia cu tramvaie pe tronsoanele C.Civic – B-dul Decebal – Olosig şi C.Civic – Biserica Emanuel se sistează pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare a căii de rulare pe str.Independenţei. OTL roaga călătorii să utilizeze autobuzele care vor circula pe linia T1, pe traseul Centrul Civic – B-dul Decebal – Olosig, iar pe linia 2, pe traseul Biserica Emanuel – Ioşia, tramvaiul pendular (cu dublă comandă).

În cazul în care condiţiile atmosferice nu permit asfaltarea, sistarea circulaţiei se amână pentru Duminică, 17 Iulie 2016.

Distribuie informația
Alte știri