Useriști în linia întâi! Unul dintre ei e medicul Mihai Florea de la Spitalul Clinic Municipal Gavril Curteanu

În USR avem colegi, medici de profesie care fac ceea ce au jurat să facă: să salveze vieți. Doi dintre ei sunt Adrian Wiener senator USR (foto sânga) medic la Spitalul Județean Arad și Mihai Florea (foto dreapta), medic ATI la la spitalul care se ocupa de cazurile de COVID-19 din Bihor, Spitalul Clinic Municipal Gavril Curteanu.

Adrian Wiener, profesează la Spitalul Județean Arad. După ce încheie ce presupune activitatea de parlamentar, se duce la spital și are grijă de pacienți. Mihai Florea este colegul nostru din USR Bihor, vicepreședinte USR Sânmartin. Și pentru el a avea grijă de pacienți, în special de cei aflați la terapie intensivă, este ceea ce a ales să facă. Nu fuge din fața pericolului, ci se protejează, pentru el, pentru pacienți și pentru familia sa.

Cadrele medicale sunt cele mai solicitate în această perioadă. Sunt în linia întâi, multe dintre ele își respectă jurământul dat și îngrijesc cu devotament pacienții care ajung în saloanele de spital, confirmați sau nu cu Covid 19.

Într-un efort comun cu societatea civilă care se preocupă să le ușureze munca, căutând soluții pentru protecția lor, medicii sunt cei care acum sunt speranța noastră, a multor bolnavi și a multor familii de aparținători.

Le mulțumim pentru munca lor. Avem încredere în ei și în toți colegii noștri medici sau asistente medicale. Și pentru ca ei să fie protejați, să lucreze fără grija contaminării, căutăm neîncetat soluții pe care să le propunem autorităților.

Silviu Dehelean

Distribuie informația
Alte știri