USR Bihor cere demisia Ministrului Sănătății, Florian Bodog. Comunicat

USR Bihor cere demisia Ministrului Sănătății, Florian Bodog, în urma ultimelor apariții în presă privind plagierea tezei de doctorat în științe economice.

Cine spune ca minciuna are picioare scurte, nu greșește. Iată că setea de diplome a liderilor PSD bihoreni nu are limite, iar după ce președintelui PSD Bihor Ioan Mang i-au fost descoperiți niște „scheleți în dulap” privind plagierea unor articole științifice, în perioada în care era Ministrul Educației, iată că vine tare din urmă și ministrul Florian Bodog, care deja e la a doua ispravă, de data asta cu cel de-al doilea doctorat, anume acela în științe economice. (https://goo.gl/usyGdN)

Suntem de parere ca impostura nu are ce căuta în politica românească, drept pentru care USR Bihor solicită demisia de onoare a ministrului Bodog, iar dacă acesta nu are suficientă onoare pentru a face acest pas, solicităm primului-ministru Mihai Tudose demiterea domnului Bodog.

Reamintim că USR Bihor, prin deputatul Silviu Dehelean, a mai cerut demisia ministrului în perioada crizei de medicamente pentru copiii bolnavi de cancer dar și pentru lipsa vaccinului împotriva rujeolei, situații care nu sunt rezolvate nici în acest moment. Deputatul USR Bihor a depus în luna aprilie o interpelare la Ministerul Sănătății, prin care cerea un răspuns la toate aceste crize din sistemul medical (https://goo.gl/xKUAta).

Mai mult, USR a inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului, prin care au fost semnalate toate problemele din sistemul de sănătate, (https://goo.gl/MEF7AT), inițiativă semnată de 50 de deputați.

Solicităm încă o data demisia senatorului PSD Bihor Florian Bodog din funcția de Ministru al Sănătății și considerăm că față de situația din sănătate este un gest care ar veni deja mult prea târziu.

Foto: pressone.ro

 

Distribuie informația
Alte știri