USR Bihor cere o noua dezbatere publica pentru autorizarea Nutripork

Printr-o adresa trimisa Agentiei pentru Protectia Mediului, USR Bihor cere o noua dezbatere publica. Solicitarea a fost transmisa marti.

„În data de 28.11.2017, la dezbaterea organizată de către APM Bihor în vederea autorizării fermei de porci din loc. Oradea, str. Corneliu Baba, nr.36, jud.Bihor, a SC Nutripork SRL, USR Bihor a solicitat, prin reprezentanții ei, organizarea unei noi dezbateri. Am considerat atunci că această nouă dezbatere este necesară pentru lămurirea tuturor aspectelor ce țin de această autorizare, inclusiv discutarea punctului de vedere a SC Nutripork SRL, punct de vedere ce avea să fie emis, în urma întrebărilor puse de către participanții la dezbatere”, se arata intr-un comunicat de presa al USR Bihor

Solicitarea USR Bihor, pentru organizarea unei noi dezbateri, trimisă în data de 09.01.2018, vine în contextul în care răspunsurile oferite de către SC Nutripork SRL sunt în cel mai bun caz ambigue, iar o nouă dezbatere este astfel absolut necesară pentru lămurirea tuturor aspectelor.

Distribuie informația
Alte știri