USR Bihor organizeaza o dezbatere publica pe tema defrisarilor. Comunicat

Urmand obiectivele propuse in campania electorala, Uniunea Salvați România – Filiala Bihor – organizează, bilunar, evenimente publice menite sa ofere cetatenilor din Oradea si Judetul Bihor o sansa de a cunoaste indeaproape activitatea si preocuparile reprezentantilor lor in Parlamentul Romaniei.

Astfel, joi, 2 martie 2017, de la ora 18.00, in sala de evenimente Kosher (Strada Crinului 2, Oradea) va avea loc următorul eveniment din această serie: o dezbatere publică sub titlul „Liber la defrișări?”.

Dezbaterea este organizata pe marginea acțiunii revizioniste pe care o întreprinde actuala coaliție majoritară de guvernare în domeniul reglementării infracțiunilor forestiere. Va reamintim că majoritatea PSD-ALDE a pus în discuție abrogarea OUG 51/2016, ordonanță care, împreună cu implementarea Inspectorului Pădurii, a dus deja la o scădere spectaculoasă a tăierilor ilegale si a criminalității în acest domeniu.

Cu aceasta ocazie, am trimis invitații oficiale către Garda Forestieră și Regia Națională a Pădurilor – Romsilva să participe cu reprezentanți și îi așteptăm pe toți cei interesați de subiect să ni se alăture.

Distribuie informația
Alte știri