USR-PLUS îi cere lui Mugur Isărescu să reevalueze numirea lui Dăncilă: Credibilitatea BNR e esențială

Foto: evz.ro

Știrea că Viorica Dăncilă și Ioan Mircea Pașcu sunt cei mai noi consilieri din echipa BNR nu este falsă, din păcate, iar numirea lor afectează imaginea băncii naționale, spun reprezentanții USR-PLUS. Ei îi cer lui Mugur Isărescu să reevalueze numirea celor doi membri PSD, argumentând că este esențială credibilitatea instituției.

”Credibilitatea BNR e esențială. Știrea că Viorica Dăncilă și Ioan Mircea Pașcu sunt cei mai noi consilieri din echipa BNR nu este falsă, din păcate. Angajarea celor doi membri PSD care de-a lungul timpului nu au avut deloc tangențe cu economia ridică mari semne de întrebare”, transmite USR-PLUS, într-u mesaj pe Facebook.

Consilierii dintr-o instituție publică atât de importantă ca Banca Națională a României trebuie selectați pe criterii clare de competență și integritate, nu pentru că „deschid uși”.

”Reamintim în acest context că fostul lider PSD Liviu Dragnea este trimis în judecată în prezent pentru că a încercat „să deschidă uși”. USR PLUS face un apel la guvernatorul Băncii Naționale a României să reevalueze noii consilieri care afectează credibilitatea instituției”, se mai arată în mesaj.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri