USR: ”România are cea mai agresivă scumpire a carburanților din UE”

USR reclamă faptul că prețurile carburanților au înregistrat în România cea mai mare creștere din toată Uniunea Europeană, față de anul trecut, însă Guvernul nu ia nicio măsură pentru a veni în ajutorul cetățenilor, așa cum se întâmplă în alte țări.

„Un litru de motorină a ajuns să coste cu 59% mai mult decât în urmă cu un an. E cea mai agresivă scumpire din UE. Alte ţări au luat deja măsuri de sprijinire a consumatorilor. Germania a scăzut taxele pe carburanţi, Portugalia acordă vouchere în valoare de până la 20 de euro/beneficiar, în timp ce Guvernul Sărăciei PSD-PNL continuă să fie fără soluţii în faţa valului de scumpiri”, trasmite USR pe Facebook.

Partidul de opoziție reaminteşte că a depus în luna februarie un proiect de lege pentru reducerea TVA la carburanţi, însă acesta nu a fost supus votului nici până acum.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri