USR și PLUS Bihor au ajuns la o înțelegere finală privind listele comune de candidați pentru alegerile locale

Bihorul este primul județ din țară în care Alianța USR PLUS a încheiat discuțiile referitoare la formarea echipei comune de candidați la alegerile locale.

Marți, 28.01.2020, filialele judetene ale USR și PLUS Bihor au ajuns la o înțelegere finală în ceea ce privește listele comune de candidați pentru alegerile locale, atât în municipiul Oradea, cât și în județ. Ponderea pe liste a candidaților din cele două partide este una echitabilă, accentul fiind pus pe competența și integritatea celor care vor reprezenta Alianța USR PLUS în structurile locale.

În acest moment, Alianța USR PLUS este pregătită să înceapă precampania electorală în Bihor, să-și prezinte proiectele comune din diverse domenii și propunerile de proiecte de politici publice.

”Ne vom prezenta în fața bihorenilor cu o echipă puternică formată din oameni onești și profesioniști. Vrem să impunem în politica bihoreană valorile pentru care noi am intrat în politică, sa scăpăm de pesedism, adică de hoție, de indiferența față de problemele oamenilor și de incompetență. Noi credem că totul pleacă de la oameni, oamenii pe care vrem să-i schimbăm și oamenii pe care-i propunem în loc.”, este de părere deputatul Silviu Dehelean, președinte USR Bihor.

”Discuțiile cu colegii de la USR Bihor s-au derulat în modul cel mai fluid, pentru că am stabilit de la bun început că interesul comun este de a ne prezenta cu cea mai competentă și valoroasă echipă. Suntem pregătiți să muncim împreună în precampanie și în campanie, pentru a aduce în fața alegătorilor proiecte consistente de dezvoltare a Bihorului”, declară Ioana Mihăilă, președinte PLUS Bihor.

Alte știri