Utilaje pregătite pentru deszăpezire în Bihor

Având în vedere prognoza meteorologică anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 14 – 16 aprilie, Biroul Drumuri Județene din cadrul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Bihor a solicitat mobilizarea firmelor responsabile de protecția drumurilor județene, combaterea lunecușului și a înzăpezirii pe timp de iarnă. 

Firmelor care asigură curățarea drumurilor județene în zonele Marghita, Tinca și Oradea li s-a cerut să asigure disponibilitatea a cel puțin una sau două utilaje de deszăpezire, iar pentru zonele de intervenție Aleșd și Beiuș, cel puțin trei – patru utilaje. Autovehiculele trebuie să fie echipate cu lamă pentru degajat zăpada și instalație de împrăștiere de material antiderapant pentru a garanta o intervenție imediată în cazul în care variațiile de temperatură ar periclita siguranța circulației rutiere. În cazul în care este necesar, companiile trebuie să suplimenteze de urgență utilajele de pe teren.

Cele patru firme responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri