Vaccinarea minorilor, inclusiv pentru categoria de vârstă 6-11 ani, este o prioritate a liderilor europeni

Vaccinarea minorilor este una dintre prioritățile liderilor europeni pentru reușita campaniei de imunizare. Bruxelles-ul așteaptă autorizarea serurilor pentru categoriile de 12-15 și chiar 6-12 ani, care ar putea face mai predictibil răspunsul europenilor la pandemie.

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat care sunt principalele provocări ale următoarelor luni în lupta cu noul coronavirus.

Prima problemă e vaccinarea minorilor şi ştiu că există teste clinice care se fac pe categoria copiilor între 6 şi 11 ani. A doua întrebare e când e nevoie să fie făcută a treia doză de imunizare: după 9 luni, după un an? A treia problemă e dacă suntem pregătiţi în cazul unei tulpini necontrolabile şi vom fi nevoiţi să readaptăm vaccinul şi imunizarea, a declarat Ursula von der Leyen.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri