Valabilitatea voucherelor pentru energie se prelungește până pe 31 martie 2024

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, în ședința de guvern că valabilitatea voucherelor pentru energie se prelungește până pe 31 martie 2024. Voucherele erau valabile până la sfârșitul acestui an. De asemenea, premierul a anunțat un nou cadru legislativ pentru activitatea de asistență socială. Astfel se înființează un Registru electronic unic cu informații despre toți furnizorii de servicii sociale acreditați.

Ne apropiem de iarnă și dl ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, vine cu o veste bună. Valabilitatea voucherelor pentru energie se prelungește până 31 martie 2024, deci suntem acoperiți și pentru acest sezon rece. Este o decizie necesară, luată după consultările cu reprezentanții Comisiei Europene, voucherele fiind valabile inițial doar până la 31 decembrie 2023, a anunțat premierul Marcel Ciolacu, în ședința de Guvern.

Premierul a mai anunțat  că Guvenul urmează să aprobe un nou cadru legislativ pentru activitatea de asistență socială prin care vor fi transparentizate total aceste servicii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri