„Valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, spectacol cu Horațiu Mălăele pe scena Teatrului Regina Maria

Oradea se transformă în „Valea cu parfum de flori și zumzet de albine” luni, 26 noiembrie. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului Regina Maria, începând cu ora 19.00, alături de fiul său, Bogdan Mălăele, și actrița Meda Victor.

Inspirat de piesa „S-a sfârșit cum a-nceput” a lui Sean O’Casey, spectacolul regizat de Horațiu Mălăele este descris de acesta drept o piesă „italienizată, puțin mai scurtă, puțin altfel dar… în același decor”.

„Pepino, plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa. Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia Tatăl (deci nu prietenul, ca în varianta de la Naţional, în care personajele aveau alte nume – n.r.), neîndemânatic şi foarte miop.”

Farfurii sparte, dulapuri căzute, o vacă pierdută, bubuituri, becuri sparte, sunt doar câteva zgomote care stârnesc hazul şi fac să fie imposibil să nu pleci de la spectacol cu crampe fantastice de la repriza de o oră, cât durează piesa de teatru, de râs constant.

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro sau la Casieria Teatrului Național. În funcție de locul solicitat, categoriile de preț sunt următoarele: 40, 60, 80, 100 și 120 de lei.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri