Vămile din vestul ţării vor fi din nou blocate: De Pastele catolic, ungurii restricţionează traficul de TIR-uri

Vor fi din nou cozi uriaşe de TIR-uri la frontiera cu Ungaria şi vămile vor fi blocate de autotrenuri. Ungaria a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni restricţionează traficul de TIR-uri cu ocazia sărbătorilor pascale.

Poliţia de frontieră a comunicat că din data de 29.03.2018, ora 23.00 (ora României) şi până vineri 30.03.2018, ora 23.00, apoi de sâmbătă 31 martie, începând cu ora 23.00 şi până luni 2 aprilie ora 23.00, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile, va fi restricţionată de autoritatile maghiare. Şoferii TIR-urilor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport.

Distribuie informația
Alte știri