Vantul de duminica a doborat un copac din Parcul 1 Decembrie. Ce interventii au mai avut pompierii in ultimele ore

Duminică, 13 noiembrie 2016, între orele 09.25 – 09.45, pompierii au acţionat în municipiu, pe strada Piaţa 1 Decembrie pentru degajarea unui copac doborât de vântul puternic pe un trotuar.

În jurul orei 18.10, în urma unui apel primit prin intermediul numărului unic 112, forţele de intervenţie ale aceleiaşi subunităţi au fost mobilizate pe strada Moreni din Oradea, unde, utilizând accesoriile din dotare, au pătruns în apartamentul în care apelantul preciza că o persoană s-ar putea afla într-o situaţie de urgenţă. În locuinţă, pompierii militari au găsit-o pe proprietară imobilizată la pat şi prezentând probleme de sănătate. Echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea prezent la faţa locului a acordat septuagenarei îngrijiri medicale, transportând-o ulterior la spital.

În dimineaţa zilei de luni, în jurul orei 06.10, echipajele Secţiei de Pompieri Beiuş au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unei case din localitatea Tărcaia. Pompierii militari au localizat şi lichidat cu operativitate incendiul, generat cel mai probabil de un coş de fum deteriorat, limitând pagubele la circa şapte metri pătraţi de scândură din structura acoperişului.

Distribuie informația
Alte știri