Vara începe la Oradea cu Street FOOD Festival/ PROGRAM

Street FOOD Festival continuă aventura culinară la Oradea, mai exact în Cetatea Oradea, între 19 – 22 mai. Conceptul festivalului de anul acesta este #gourmetAF și #funAF. Astfel, participanții se vor putea bucura de tasty international street food, food tours ghidate, meniuri de degustare și amazing drinks, dar și de live music & DJ sets de la artiștii preferați, dance garden, picnic place, amazing locations, booktruck, cool brand activation.

Muzică live

Pentru că ne dorim ca participanții să aibă o atmosferă cât mai plăcută și să poată cânta și dansa la festival, de vineri până duminică se vor putea bucura de o serie de concerte atractive. Robin and the Backstabbers, Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu’, The Mono Jacks, Ana Coman, Alexu & The Voices Inside și Melting Dice vor fi cei care vor încânta auzul festivalierilor și vor oferi o atmosferă plăcută în cele 4 zile. Cu toate acestea, artiștii nu vor fi singurii în lumina reflectoarelor. Food truck-urile sunt și ele vedetele ediției, fiind atent selectate pentru a oferi o adevărată călătorie culinară internațională.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite. Cu o simplă notificare din aplicație, aceștia sunt anunțați când să-și ridice comanda, astfel evitând statul la coadă.

Best of Street Food Tour este turul ghidat prin festival de care participanții se pot bucura în schimbul sumei de 79 de lei. Turul va începe cu o descriere generală a ceea ce a însemnat și înseamnă street food-ul și va continua cu 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Participanții vor putea pune întrebări, ba chiar poate vor afla din secretele chef-ilor.

Ne vedem la Street FOOD Festival Oradea între 19-22 mai, la Cetatea Oradea!

Program eveniment

● Joi: 12:00 -23:00

● Vineri: 12:00 -23:00

● Sâmbătă: 12:00 -23:00

● Duminică: 12:00 -23:00

Programul trupelor live

Vineri – 20 mai 2022

● 19:00 –  Melting Dice

● 21:00 – The Mono Jacks

Sâmbătă – 21 mai 2022

● 19:00 –  Ana Coman

●  21:00 – Robin and the Backstabbers

Duminică – 22 mai 2022

● 18:00 – Alexu & The Voices Inside

● 20:00 – Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu’

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri